سوال از وکیل – اطلاعات کم حقوقی مردم و عدم استفاده از وکیل باعث می شود که مراجع قضایی پُر باشد از اشخاصی که هاج و واج و سردرگم، به دنبال فردی بگردند که به آنها مشاوره بدهد. اینکه شما بخواهید در دادگستری از وکلای حاضر سوال خود را بپرسید، نه برای شما مفید است، از آن جهت که قاعدتاً مشاوره جامعی دریافت نخواهید کرد، و نه برای وکیل دادگستری پسندیده است که در راهروهای دادگستری وقت و اطلاعات خودش را به شما اختصاص دهد. پس بهتر است در خارج از دادگستری و به دفتر وکلای پایه یک دادگستری مراجعه نموده و مشاوره های خود را اخذ نمایید.

با این حال در سایت حقوقی احسان نصوحی صفحه ای تحت عنوان «سوال از وکیل» آماده شده است تا بتوانید سوالات حقوقی خود را جهت دریافت پاسخ ارسال نمایید.

در صورتی که نیاز به دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در کمترین زمان ممکن را دارید، از طریق لینک زیر اقدام کنید:

وکیل تجاری

 

در غیر این صورت می توانید در انتهای این صفحه و از قسمت فرم دیدگاهتان را بنویسید، سوال خود را برای ما ارسال نمایید تا پاسخ آن را در همین صفحه برای شما ارسال کنیم.

 

شرایط طرح سوال در قسمت سوال از وکیل:

1- پاسخگویی به سوال های ارسالی از طریق این صفحه رایگان است.

2- صرفاً به سوالاتی پاسخ داده می شود که با متن فارسی تایپ و ارسال شوند.

3- در متن ارسالی، صرفاً باید یک سوال طرح گردد.

4- مدت زمان پاسخگویی به سوال بین 24 تا 72 ساعت می باشد.

به فراخور زمانِ در اختیار به سوالات پاسخ داده خواهد شد. بعضی مواقع ممکن است تا یک هفته هم برای جواب طول بکشد. گاهی هم به علت اینکه سوال در نوبت قرار می گیرد، طول می کشد تا به سوال شما جواب داده شود. 

 

به چه سوالاتی پاسخ داده نمی شود؟

1- سوال یا اظهار نظر حاوی انتساب مطالبی به اشخاص، ارگان ها، سازمان ها، موسسات، نهادها است که انتشار آنها در سایت مناسب نیست. سوالات و اظهار نظرها نباید متضمن تعریض به افراد یا سازمان های خاصی باشد یا آنها را مورد انتقاد قرار دهد.

2- سوال یا اظهار نظر حاوی تبلیغ از اشخاص یا موسسات و غیره باشد.

3- سوال مورد نظر تکراری است وعین این سوال یا مشابه آن مرتب سوال شده و مرتب نیز به آن جواب داده شده است و تکرار آن برای خوانندگان ملال آور است.

4- سوال یا اظهار نظر خوب تنظیم نشده است و قابل فهم نباشد.

5- سوال در جای مناسب طرح نشده است. مثل این که بنده لایحه بنویسم یا دلایل و استنادات را بیان کنم. برای این موارد باید از طریق این لینک اقدام نمایید.

6- نوشتن فارسی با حروف لاتین.

7- طرح سوال در سایت و تقاضای ارسال جواب به ایمیل شما.

 

نکته: در صورتی که نیاز به اخذ مشاوره حقوقی و وکیل متخصص برای شرکت تجاری خود می باشید، باید از این لینک اقدام نمایید.

 

نکته: در صورتی که نیاز به نگارش متن تخصصی از قبیل اساسنامه شرکت، صورتجلسه مجامع عمومی شرکت، قراردادهای حقوقی و تجاری دارید، باید از این لینک اقدام نمایید.

 

برای طرح سوال باید به انتهای صفحه مراجعه و در کادری که نوشته «دیدگاهتان را بنویسید» سوال خود را مطرح کنید.

 

در صورت نیاز به مشاوره تخصصی و پاسخگویی به صورت تلفنی و در کمترین زمان ممکن از طریق این لینک با ما در ارتباط باشید.

 

تذکر: پاسخ های مطرح در این صفحه صرفاً نقطه نظر شخصی اینجانب است که به اختصار برای استفاده عموم ارائه می شود و جنبه اطلاع رسانی، آموزشی، خیرخواهانه و غیر انتقاعی دارد و بنابراین کلیه تبعات به کار گیری این مشاورها و پاسخ ها به عهده کسی است که آنها را به کار می گیرد و اینجانب هیچ مسئولتی در قبال آنها تقبل نمی کنم.

 

وکیل تجاری پاسخگو به سوالات: احسان نصوحی

10 دیدگاه

  1. ضمن سلام و خسته نباشید خدمت جنابعالی
    بنده یک قرارداد با بنگاه املاک منعقد کرده ام با این توضیح که بنده یک واحد از چند واحد یک آپارتمان را خریداری کردم و ایشان نیز متعهد شده که واحد را به صورت کامل در تاریخ مقرر در قرارداد تحویل دهد. متاسفانه ایشان نسبت به تعهد خودشان عمل ننموده اند. ایا بنده می توانم خسارت از ایشان بگیرم؟ ممنون از لطف شما

    • درود
      باید دید که ایا جبران خسارت در قرارداد تعیین شده است یا خیر و در صورت تصریح باید به این نکته نیز توجه شود که آیا شما نیز به تعهدات خود در قرارداد عمل نموده اید یا خیر؟

  2. سلام وقت شما به خیر و نیکی
    بنده یک قراردادی با شخصی امضا کرده ام و در آن مبلغی بابت وجه التزام قرارداده ایم (یک وکیل قرارداد را نوشت). الان طرف مقابل به تعهدات خودش عمل نکرده و بنده می خواهم از طریق دادگاه اقدام کنم. طرف مقابل می گوید وجه التزام زیاد است و دادگاهم قبول نمی کند. میخواستم بپرسم ایا این صحبت حقیقت دارد یا خیر؟ می توانم از طریق دادگاه اقدام کنم؟ ممنون

    • درود
      مطابق قانون وجه التزام با هر مبلغی مورد پذیرش قرار می گیرد. با این حال هستند قضاتی که بر اساس اخلاق حسنه و غیره گاهاً وجه التزام با مبالغ بالا و نامتناسب با اصل کار و یا بدهی را مورد پذیرش قرار نمی دهند که البته خلاف نظر این دسته از افراد نیز قابلیت دفاع را دارد.

  3. باسلام و ارادت
    بنده ۵۵ سهم از مجموع سهام شرکتی را دارم. این شرکت بدون اطلاع بنده تشکیل مجمع فوق العاده داده و تصمیماتی مصوب کرده اند. آیا می توان از طریق قانونی بر علیه انها اقدام کنم؟
    ممنونم

    • درود
      ابتدا باید دانست که آیا آگهی دعوت، دستور جلسه، تاریخ و ساعت و مکان این جلسه در روزنامه کثیرالانتشار شرکت منتشر شده است یا خیر.

        • درود
          1- ابتدا اساسنامه شرکت را بررسی کنید تا مشخص شود روزنامه کثیرالانتشار انتخابی برای آن شرکت، چه روزنامه ای است؟
          2- متوجه شوید که مجمع مربوطه در چه تاریخی برگزار شده است؟
          3- به آرشیو آن روزنامه حداکثر (40 روز قبل) مراجعه کنید و ببینید آیا برای این مجمع آگهی دعوت ثبت شده یا خیر.
          اگر آگهی دعوت انجام نشده بود، می توانید برای بی اثر نمودن آن مصوبه از طریق دادگاه اقدام نمایید.

  4. درود خدمت شما جناب آقای نصوحی
    به نظر جنابعالی ثبت شرکت سهامی خاص بهتر یا شرکت با مسئولیت محدود؟
    سپاس بی کران از لطف شما

    • درود
      در انتخاب نوع شرکت باید به چند مورد توجه داشت:
      1- موضوع، هدف و فعالیت شرکت (برای مثال اگر با ثبت شرکت قصد ورود به مناقصه یا مزایده های ارگان یا شرکت دیگری را دارید، باید ببینید این ارگان یا شرکت، چه نوع شرکتی را جهت ورود به عملیات خود می پذیرد؟)
      2- شرکت قرار است خانوادگی و دوستانه تشکیل و اداره شود یا خیر؟
      3- آیا تاسیس این شرکت نیاز به اخذ مجوزات قبلی و آتی دارد یا خیر؟ اگر دارد باید دید آزادی عمل در انتخاب نوع شرکت وجود دارد یا خیر؟
      موارد فوق تنها تعدادی از معیارهای انتخاب نوع شرکت است. به همین دلیل نمی شود به صراحت یکی از دو شرکت فوق را جهت ثبت معرفی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر